Weveka Daksystemen BV


Ga naar de inhoudsopgave

Koper en Zinkwerk

Wat doen wij

Vervangen bestaande dakgoten

De dakgoten worden door ons ingemeten en vervaardigd in onze eigen zetterij. De bestaande dakgoten worden door ons verwijderd en afgevoerd. Vervolgens worden de nieuwe dakgoten gemonteerd waarbij de overlappen worden gesoldeerd. Dakgoten worden door ons zowel in nieuwbouw als de renovatie aangebracht.

Aanbrengen koper en zink als dakbedekking

Steeds vaker kiezen mensen voor extra kwaliteit door te kiezen voor een koperen of zinken dakbedekking. Deze keuze wordt hoofdzakelijk genomen door de lange levensduur van de genoemde materialen maar ook door het fraaie aangezicht.

Aanbrengen koper en zinken afdekkappen

Dakranden kunnen worden afgewerkt door middel van een standaard aluminium afdekprofiel, de zogenaamde daktrim. Onze voorkeur gaat uit naar een afdekkap omdat de dakbedekking dan wordt afgedekt in plaats van ingewerkt met een aluminium trim. Het is bewezen dat dakranden die zijn voorzien door een afdekkap langer meegaan dan andere afwerkingen.

Verschil koper en zink

In de bovengenoemde gevallen moet wel in acht worden genomen dat de uitvoeringen in koper duurder zijn dan de uitvoeringen in zink. Dit prijsverschil heeft te maken met de waarde van de materialen maar zeker ook met het arbeidsloon. De levensduur van koper is echter wel veel langer dan van zink.

Home Page | Wat doen wij | Portfolio | Contact | Sitemap


Submenu:


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu